24 februari 2010

Det känns i hjärtat

Idag stannade jag bara 20 minuter hos Olle på dagis innan jag fick åka hem. Här sitter jag nu med hjärtat i halsgropen, ringde nyss till dagis och de sa att han var lite ledsen. Men de skulle ringa om han fortsatte gråta. Fy vad jobbigt. Samtidigt vet jag ju att det är bra för honom, allt han kommer att lära sig, och utvecklas och leka med andra barn som jag inte kan erbjuda honom hemma. Men ändå. Det känns. I hjärtat.

3 kommentarer :

  1. lille Olle Bolle... klart han saknar sin mamma nar han ar sa van att vara med dig hela tiden... men usch va jobbigt att lamna honom... jag blev med ledsen...man vill bara krama honom lille plutten- hur va din dag pa jobbet Anna? tankte pa bade dig o Olle igar pa eran forsta dag- forsokte ringa men forstar om ni bada va trotta efter en lang forsta dag med nya saker! forsoker ringa idag! puss o kram Linda

    SvaraRadera
  2. Förstår att det känns. Jag har själv varit där. Om det är ngn krass tröst så kommer han snart att älska dagis :) Kram, ps: paketet är skickat, hoppas dina förväntningar inte är för höga ;-)

    SvaraRadera
  3. Åh, det skär i mammahjärtat. Säkert värre för dig än för honom.

    SvaraRadera