2 februari 2010

såhär blev lapptäcketNu är jag äntligen klar med lapptäcket, och en kudde fick jag till idag när Olle sov middag. Jag älskar linne. Sovrummet är lite mysigare nu, men långt ifrån som jag vill ha det... vilket förklarar att ni bara får se så lite av rummet. Jag vill ha sköna tavlor på väggarna.. och gärna en sån där romantisk hylla med krokar ni vet där man kan hänga nattlinnet och ha levande ljus på och en vas med färska blommor.
Ja, ja en sak i taget. Det är bra att ha saker på listan när man strövar på loppis och second hand. Jag hittade en vas i helgen som jag kan se på hyllan med en bukett sommarblommor i.

Nåja, jag ska sy en kudde till också. Minst.

2 kommentarer :

  1. Vilket fint täcke du sytt!!! Det är så kul att fixa till det hemma :) Min utbildning är på ett år och det är en KY utbildning som ligger i Mölndal. Hälften teori och hälften praktik. Inriktning försäljning/marknadsföring. Har ingen aning om vad jag ger mig in i *ler* Kram

    SvaraRadera
  2. Tacket blev jattefint Anna! va duktig du ar!
    Jag alskar nar du lagger upp bilder pa Olle bolle! han ar varldens sotaste! pussar och kramar fran syster yster o stolt moster oster:)

    SvaraRadera