23 maj 2010

min brutna tå

Det är söndag och så mycket man vill göra. Men med en bruten tå är allt lite svårare.... Det gör så ont. Jag drämde i den i dörrkarmen till toan igår för jag hade så bråttom att göra mig i ordning till konfirmationen efter jobbet. Men så bråttom var det egentligen inte eftersom vi ändå väntade en halvtimma i kyrkan innan. Ja, det är faktiskt tredje gången som jag bryter tån. Sist jag gjorde det var det en vecka innan Olle föddes, då slog jag i en bänk som stod i vägen. Frågan är vilket som gör ondast, att föda barn eller att bryta lilltån... Första gången jag bröt den var jag 15 och gjorde gymnastiska övningar i dörröppningen medan jag pratade i telefon.
Hetsig, jag?? Näää


4 kommentarer :

 1. Åh fy!! Stackars dig! Måste göra vansinnigt ont. Hoppas det blir bättre snabbt. Kram

  SvaraRadera
 2. aj fy va ont det ser ut- helt bla o svullen- stackare- typiskt nar man ska skynda sig...
  imon aker jag, sa snart ses vi! ska bli sa kul att se er alla! ser sa fram emot att prata med Olle- han ar for rolig! krya pa tan! maste du ga i fliflops nu eller kan du sticka ner foten i an sko? o va bokigt- hoppas den laker fort! pussar o kramar Linda

  SvaraRadera
 3. Haha förlåt men jag sitter o garvar på jobbet..! När du var 15 o gjorde gymnastiska övningar i dörröppningen.. kan bara se den bilden framför mig o sen ba: RÖÖÖÖVEN!!!! VARFÖR händer detta alltid miiiig?!!!!?
  Du är underbar!
  Ajajaj ser ut att göra ont :(:)

  SvaraRadera
 4. Tack snälla för omtanken. Det blir lite bättre varje dag..... Hoppas aldrig jag bryter stortån, det måste vara så mycket värre.
  kram

  SvaraRadera