19 juni 2011

Midsommar väder

Regn o regn. Säg inte att sommaren ska bli såhär... Fast det är ju läsväder och jag läser en så himla bra bok av Louise Boije af Gennäs "Högre än alla himlar" .
Lånade även en CD bok på bibblan som jag lyssnar på till jobbet varje morgon (jag riktigt längtar efter att köra) "En sannolik historia" av Karin Alvtegen. Har inte läst (eller lyssnat) på något av henne förut. Hon kommer ju från trakterna och jag ska verkligen läsa hennes andra böcker. Jag har fått mersmak.

Har sytt dubbla gardiner till Olles rum idag, det blev bra! Det är så ljust på kvällarna och jag har tänkt göra det sedan förra sommaren. Nu äntligen blev det av. Jag längtar efter semestern. Bara 2 ynka veckor kvar. Det överlever man nog.

Sommaren är kort. Det mesta regnar bort.

Mikael har gjort färdigt altanen ute i trädgården. Det blev så fint. Igår hann han också bygga en odlings låda som inramar nya altanen så fint. Även klängrosor planterade vi utmed altanens ena sida, "Grand award" hette den, riktigt knall röd. Jag ska lägga in bilder sen när vädret gör alltihopa rättvisa.

1 kommentar :

  1. Jag tror nog att det blir lite sol också när det har regnat klart på era nyplanterade rosor. Då ska jag lägga mig i solen och läsa,så tack för de bra boktipsen!
    Kram Gittan

    SvaraRadera