10 oktober 2013

Los Angeles

Ord är överflödiga-det var ren lycka vid Santa Monica Pier

Fredag till söndag bodde vi på trendiga SLS hotell i BeverlyHills. Tog en joggingtur utmed RodeoDrive (jag har en ovana att behöva spotta då o då vilket kanske inte var så passande just här hehehe, försökte träffa buskarna) blev nästan påkörda av en buss som tutade så jag höll på att kissa på mig. Väckte uppmärksamhet gjorde det-vilket ståhej.

 
Kusin Mattias och hans tjej Mary-Ellen bor i LA och visade oss runt, så goa!

Santa Monica Pier
Umami Burger-väntan i Santa Monica

De visade den ursprungliga staden LA som grundades i slutet av 1800-talet, med första brandstationen och gamla torget och gatan där allt började en gång.

Olvera Street having Taquitos i guacamolesås-så gott!!
Skönt bad på hotellet

Mostermys till entrén på hotellet
Lördagmorgon 8:00 bjöd på psycho-cykling på SoulCycle i LA- vilket underbart drag. SoulCycle har ett underbart koncept där man lägger in själ i spinning och fick otroligt bra träning för hela kroppen och massa pepptalk. Vi träffade en urgullig tjej där i lobbyn som kunde svenska (hennes föräldrar var från Stockholm, men hon hade bott i Kalifornien) som tipsade oss om massa ställen runt NewPort Beach dit vi ska härnäst! Guld värt. Hon gav oss verkligen något värdefullt genom att ta sig lite tid, vara öppen. Det är precis så alla borde vara lite mer (går helt emot den svenska personligheten...) Efter det var vi värda en brunch på Urth Caffé så himla gott, det var kö ut på gatan.

Barnen följde med fäderna till Griffith park medan vissa tog en massage och vissa en shoppingrunda (Svårt att prioritera, vi åkte nämligen till Griffith park på lördagen, men det var så proppfullt med folk att vi inte fick någon parkering, så vi hade ju redan sett det hrrm..)2 kommentarer :

  1. Anna, vilken jäkla resa! Så coolt. Och coolt att få hänka med och spana in resan här med fina bilder och berättelser. Du är rolig du!
    Kram kram och ha en härlig helg!
    /Anna-Panna

    SvaraRadera
  2. Annapanna, jag saknar dig!!!! Det var verkligen den bästa resan nånsin. Jag är så glad att du tittar in och lämnar fina ord. Kram-kram

    SvaraRadera