22 maj 2014

Harmoni

Fattar verkligen inte hur jag kunde missa att Yoga girl bloggar på Ameila, kul! Hon kör samma morgon rutin som mig, varmt vatten med citron! Sen avslutar jag min dusch iskallt, också en fasligt god morgon rutin som sätter fart på cirkulationen och som "peppar peppar" håller immunförsvaret i toppform!

Körde mitt yogapass ute på altanen ikväll-helt underbart. Vilken värme! Imorgon är det fredag och Mia kommer på besök, sen är det en fullspäckad helg med zipline i Omberg och grillning i goda vänners lag. Det gäller att njuta nu när värmen, ljuset och myggen är här!

Intervjun kändes bra idag.... nu är det inget mer jag kan göra. Bara vänta o se.
2 kommentarer :

  1. Jag kör också varmt vatten med citron på morgonen :)
    Fast vet eg inte om det är bra för min dosha som vill ha kalla grejer.. Hm.. får fråga ayurvedakonsulenten jag ska till ikväll :)
    Yogan har jag dock tyvärr kommit av mig med. och att duscha kallt... nä, usch vad hemskt. Ja, jag vet att det är bra men jag älskar verkligen att duscha väldigt väldigt hett istället ;)

    SvaraRadera
  2. Spännande med ayurovedakonsulent, det har jag alltid varit nyfiken på! Har gjort "teori test" för att se vad man tillhör, måste nog se om det finns någon konsulent häromkring! Det är verkligen intressant. Och det där med att avsluta duschen iskallt, jag lovar det är beroendeframkallande (speciellt för mig som är både frusen och morgontrött:))... börja snällt och sen vill du bara ha kallare o kallare-promise!

    SvaraRadera