11 januari 2015

American Christmas

Vi flydde julen och drog till Florida med inledande 5 dagar i NYC. Olle fick ha en egen kamera runt halsen, det var en fröjd att se honom helt inne i bildtagandet i central park en otroligt vacker vinterdag. Jagade ekorrar, tittade på gatudansare (samma stil som vi sett i Californien och NYC tidigare... lite tjatigt inövade repliker som ska vara roliga och som drar ut på själva uppträdandet för att locka till sig en större publik. De är ändå grymt duktiga så det är värt att stanna.)

Foto: Olle Andersson

Foto: Olle Andersson
Foto: Olle Andersson
Macey´s Santa land. Kanske anpassat för mindre barn, men ändå roligt och vi kom tidigt och behövde inte stå i kö alls länge. Foto: Olle Andersson


Selfie Foto: Olle Andersson

Handpulled noodles i China town. Sååå gott. Foto: Olle Andersson
Vi var på en show- Radio City Christmas spectacular som har gått sedan 30-talet med traditionell klassisk julmusik och synkroniserade danser. För den som vill åt den där storslagna julkänslan som bara NYC kan erbjuda... Det började med en 3D färd i jultomtens släde (det är nog nytt sedan 30-talet hhaha) från Nordpolen ända fram till Radio City där vi satt. Så mycket barnvänligt samtidigt! Jag tog inte så mycket bilder på alla fina ljus och alla ställen där vi åt eftersom Linda tog bilder som inte är nedtankade ännu.... så håll tillgodo! Jag återkommer med bilder från Florida, där vi också hade tur med vädret och som vanligt väldigt slappt och skönt!

Ha nu en riktigt god fortsättning på 2015Inga kommentarer :

Skicka en kommentar