2 augusti 2015

TaoismFantastisk intervju om energier som avgör hur ditt liv ser ut. Vad du kan göra för att må bättre och skapa den verklighet du vill leva i. Taoism är så spännande.

Som Angela sa; "Go with the glow"


5 kommentarer :

 1. Vad fint du skriver! Jag har missat sommarens inlägg då jag varit rätt nerkopplad (vilket också varit skönt så klart). Låter som du går en yogalärarutbildning? Eller meditation?
  Ja.. hur dum får en va? Det frågar jag mig själv ibland också för jag vet ju exakt vad jag ska göra för att må bättre men gör jag allt det...? Nej.
  Började igår kolla på dokumentären Fat, sick and nearly dead. Den finns på netflix och på youtube med tror jag, om en man som tar tag i sin hälsa. Inspirerande om än lite "amerikansk" ;) När vi ser sjukligt överviktiga personer kan det var lätt att säga så "Hur dum får en va?" men det beror ju också på så många olika saker det där... Och även om min hälsa är hundra gånger bättre än deras så tänker jag att det kunde ha varit jag. I ett annat liv, en annan omgivning och med andra förusättningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så klokt skrivet Eva! Den dokumentären vill jag se. Ja, jag har släppt allt det gamla och under hösten ska jag bara ägna mig åt yoga. Just nu går jag en 6 dagars teachers training med Manju Patthabi Jois, sedan ska jag gå en yin yoga utbildning på Atmayjoti i Stockholm. I oktober ska jag träffa Chuck Miller igen, han kommer till Gotland (Lila Shala) i 10 underbara dagar, jag gick hans kurs på Yoga Yama i maj och blev totalt blown away av hans sätt att tänka och lära ut yoga med "beginners mind", vilken människa han är. Har du möjlighet att åka så kan jag varmt rekommendera det, så får jag träffa dig också! Sedan ska jag även hinna med en 3 dagars kur på Håå Skandinavisk Yoga och meditation. Jag är tacksam. så otroligt tacksam att universum har fångat upp mig, visar vägen och ger mig möjlighet att göra det jag vill. Äntligen. Stor kram

   Radera
  2. Men så spännande! Ska bli kul att följa här. Jag skulle jättegärna gå och träffa dig så klart men just nu ligger all prio (tid och pengar) på vår vinterresa.

   Radera
  3. Det förstår jag Eva! Ska bli roligt att följa dig också. Massa kärlek!

   Radera