28 augusti 2009

tänk positivt

Idag har det varit olidligt kvavt o varmt i luften. Kanske blir det bättre nu när det har åskat....

Jag har beställt min symaskinstrampa, den ska komma i början av nästa vecka. Jag längtar!!! Så idag efter att ha varit på stan o skrivit in mig på arbetsförmedlingen började jag rensa ut i pannrummet, mitt blivande syrum!!! Och det vill jag lova var ett helt års förbrukning av tidningar, pet flaskor och glas. Jag som lovade mig själv förra gången detta skedde att jag skulle tömma oftare. Nåja, iväg till återvinningsstationen med hela bilen full av kassar. SLIT O SLÄP. Men väl där kändes det som terapi att skruva av lock o slänga i metallen o krascha glasen i sin behållare. Så nu är det bara petflaskorna kvar. Får ta det i morgon på lördagsturen till TORGET!! Fattar inte hur veckorna kan flyga förbi så snabbt.

Som sagt var jag på arbetsförmedlingen idag.. igen. Gick nämligen därifrån häromdagen då jag fick sitta i kö i en timma då det bara hade gått 6 nummer och det fortfarande var 9 kvar. Så jag gav upp och gick. Så idag ringde jag o skulle beställa tid att träffa en handläggare. Yea right. Det fick man inte. Det går bara om man redan är inskriven. Vad är det då? Borde man inte prioriteras om man är uppsagd o ska skrivas in? Nåja. Det var inte så farligt idag. Det gick ganska snabbt. men väl inne hos handläggaren fick jag ändå inte skriva in mig för jag har 2 månaders uppsägningstid. Så jag måste tillbaka i november.

Så nu gäller det att vara positiv. Skriva uppmuntrande lappar till mig själv o sätta på spegeln.

Nu har Olle somnat. Kanske skulle ta en tur ned till pannrummet o röja lite till...

3 kommentarer :

 1. AF är så jobbiga... Lycka till!

  Lapparna till mitt lapptäcke är 20*20cm. Är man bara noga när man klipper till, så de blir just så många cm som man tänkt sig så går det nog lättare än vad det gjorde för mig ;)Jag har inte använt någon speciell pressarfot eller så. Bara sytt på, bit för bit, rad för rad :) Jag kanske skulle ha valt ett mindre "fluffigt" täcke så här i efterhand. Men jag tog det billigaste på IKEA. Och det blev ju rätt bra det med.

  SvaraRadera
 2. Hej älskade syster!
  Vilken fin blogg du har, vad spännande med en egen syatelje du är så duktig!! Kämpigt med arbetsförmedlingen.. men du är ju ganska bra på ditt jobb som världens bästa mamma med glöm inte det! Även världens bästa syster tack för att du alltid lyssnar.
  Jag älskar dig!

  SvaraRadera
 3. va go du är carina! du finns alltid där när jag behöver dig också. tack för
  din fina hälsning. man får göra det bästa man kan av situationen. jag njuter av att få vara hemma med Olle lite till.... vi längtar tills du kommer nästa helg!! Åh du ska bara veta vilka gos kramar som väntar dig då!!
  puss älskade syster

  SvaraRadera