22 augusti 2009

what a difference a day makes

Det blev en sväng till torget idag ändå, trots att jag var så trött & på ganska uselt humör. Ja, helt mitt eget fel för att ha stannat uppe till klockan ett för att jag inte kunde sova.... och för att det var Big Brother från 2003 på TV400..... Och så vaknar ju Olle såklart 6:30, vilket jag hade kunnat räkna ut innan, och det var min tur att stiga upp....
Men det blev endel fynd iallafall. Tyg till en vit spets gardin som nu hänger i vardagsrummet, slängd lite slarvigt över stången, jättefint! Lite ekologiska bönor, lite spetsbård som jag ska ha på soffan i köket, några strumpor till Olle, ett hekto te få se nu, what else.... nä det var nog det. Men det var mer än jag hade hoppats på! 
När jag hade köpt tyg började det ösregna så jag fick stanna under deras "tak" ett tag tills det hade lugnat ned sig, och det var så gulligt det som hände. Försäljaren frågade mig om jag visste om hur söt jag är, jag bara tittade på honom förvånat o sa hur mycket jag verkligen behövde höra det idag. Va konstigt ändå att han sa så just idag, det händer ju aldrig, men så hände det när jag verkligen behövde det, tack så mycket torggubben!
Hej hej

3 kommentarer :

 1. Härlig bild! När "flög" du där?

  /mon amie

  SvaraRadera
 2. Det var i Rio de Janeiro 2007, helt otrolig känsla!!! Kul att du kom hit & hälsade på!

  SvaraRadera
 3. Vi får hälsa på fler gånger :))

  SvaraRadera