11 september 2009

knak

Jag bara hörde hur det knakade i golvet därnere. Olle ligger ute på altanen o sover med dörren öppen. Äsch, det var nog inget tänkte jag, slängde ett öga ner på altanen och fortsatte läsa på datorn. Men sen hörde jag det igen, högt o tydligt hur det knakade som någon gick därnere. Jag rusade ner för trappan o ropade "hallåå!!" o kollade att Olle var där. Samtidigt ringer såklart mamma så jag är tvungen att lite smått hysteriskt förklara för henne vad som händer innan jag skakig kunde gå igenom huset. Men jag hittade ingenting som tyder på att någon varit inne. Handväskan var kvar o så. Men fyyyy va otäckt det var.

Dagens skräckupplevelse.

Temperatur förändringar i golvet sa M. Det får man tro på. Eller så har jag blivit tokig o hör saker, eller så spökar det, eller så hann den som var här inne springa iväg när jag ropade.

Nåja. Nu tänkte jag ta itu med det ena o det andra. Skakig fortfarande. Men eftersom jag sitter här uppe igen o skriver så kan det väl inte varit så farligt. Ska ner o ta ut tvätten.

Trevlig helg på er alla!! Och GRATTIS NOVA som fyller 1 år idag!


1 kommentar :

  1. Å jag tror min kommentar försvann..skriver igen. Härlig bild på dig när du flyger. Man måste få pröva sina vingar ibland och få leva. Härligt.
    Kram Lotta

    SvaraRadera