2 september 2009

vietnamesiska vårrullar

Det blev det till middag igår kväll! Jättegott!

Räkorna stektes i olja med chili o vitlök.

Sedan lades rispappret i varmt vatten så det blev sladdrigt. På med ingredienserna: räkorna, vårlök, glasnudlar, fisksås, koriander och citron. Vira rullen så hårt du kan, det gjorde inte vi så det blev lite svårt att dippa rullen sen när man skulle äta.


Se så fint det blev. Dippsåsen är gjord på varmt vatten o socker med vinäger, chili, vitlök, lime och koriander. Dela sedan rullarna lite snyggt på snedden.

Jag blev inte mätt eftersom vi bara åt detta och en sallad. Det passar bättre som förrätt när man är stor i maten! Men är man på diet så är detta säkert väldigt bra. Chilin sätter fart på systemet, man gör säkert av med mer kalorier än man får i sig hahha. Så jag kompenserade det med ett rejält lass med gräddglass till efterrätt!

Enjoy!

1 kommentar :

  1. Åh det ser verkligen jättegott ut! Nu blev jag jättesugen :)

    SvaraRadera