5 augusti 2011

Dyk in i ditt innersta

Det är fantastiskt tycker jag, hur månen och alla planeterna har påverkat oss beroende på var de låg på himlavalvet då vi föddes. När du väl har denna karta, så kan du läsa ut hur mycket som helst. Fokusera först på ditt måntecken och ascendant. Sedan kan någon som verkligen kan läsa såna här kartor tyda den bättre än en hemsida så klart. Eller så kan man ju bli specialist själv, det hade jag själv gärna velat! Spännande är det. Klicka här för att komma till sidan, där lägger du in staden och tiden för din födelse (har du inte exakt tid går det göra ändå). Lycka till!

Här är min egen karta!


Själv tycker jag det är intressant hur "elementen" (eld, vatten luft och jord) är fördelade på personligheten. Själv har jag NOLL jord. Det ante mig!
Konjuktionernas betydelse (när planeterna är nära varandra, i samma hus skapar de en starkare kraft. Som en tredje dimension, där de inblandade planeternas krafter smälter samman och bildar en helt ny sorts betydelse. Så jäkla spännande tycker jag. Månen och Neptunus är i konjunktion i skyttens tecken samt merkurius, venus och solen smälter samman i fiskarnas tecken. Som sagt noll jord. Behöver förmodligen balansera upp det på något sätt?) Läs hur man tolkar dessa konjunktioner här!


Det har kommit så fina äpplen på Olles träd.

Ha en riktigt härlig helg, det ska vi ha.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar