10 april 2013

Detta inlägg är till Er, Stigaiter!

Jag sa ju ingen stress med uppdateringen av inlägg.... men jag skulle ljuga om jag inte kände just det nu när jag lurat hit er!! Tack för att ni tittar in!

När jag åkte hem från Stiga igår kunde jag varken lyssna på radio, musik eller podkast. Jag hade ont i hjärtat, en era är slut och det är allt bra vemodigt.

Idag var första dagen på nya jobbet, så allt snurrar extra mycket. Det känns otroligt att kunna lämna av Olle på dagis och vara på jobbet 5 minuter senare. Ja, jag tog bilen idag;) Mikael har varit på jobb i Finland från i måndags vilket jag tyckte var ovanligt dålig tajming nu när det är dåligt med back-up hemma. Men moster Linda kunde hoppa in då jag har livsviktig körövning i Kristine kyrka varannan tisdag!

Nu ska jag rensa avloppet. Mmmmm. Nice.

Olle o jag på Rockefeller center
Håll ställningarna o titta in här igen snart. Kanske har jag lagt in ett inlägg.... man vet aldrig. Konstigare saker har ju hänt.

3 kommentarer :

 1. Men vad konstigt, jag gjorde ju ett inlägg igår ju som inte är här...typiskt!
  Skrev i alla fall att vi saknar dig! Vill ha en riktig rapport sen om nya jobbet.
  Kraaaaam!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Va gullig du är Anna, jag saknar er också!! Jobbet är verkligen intensivt såhär första veckan, men känns otroligt bra. Inwido är väldigt liknande GGP i uppbyggnad, så det känns ändå bekant på något sätt;) Nästa vecka ska jag besöka produktionen och huvudkontoret i Vetlanda. Dit kommer jag åka då och då. Företaget är väldigt ungt och mina nya kollegor har verkligen fått mig att känna mig välkommen och hemma denna veckan!
  Jag har fixat med kortet (duvetvilket) och ska testa på deras hemsida så det funkar. Det var felinställt slutdatum så tiden hade gått ut och är nu ändrat till april 2014. Funkar inte det ska jag få ett nytt kort. Jag hör av mig till dig när jag testat Anna, håll tummarna!
  Stor kram o ha en super helg i vårsolen (inte som idag snöblandat regn, hua)
  Anna

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att höra, kul med en rapport! Och jag håller såklart tummarna om kortet, how hard can it be liksom?
  Kram på dig! (förresten, om du undrar varför jag kommenterar som anonym hela tiden så får jag det inte att funka på nåt annat sätt, vet du?)

  SvaraRadera