14 augusti 2010

sneak peek

Olle har varit hos moster Linda i 2 hela dagar och nätter!! Han har tyckt det var såå spännande o kul, och vi har saknat honom samtidigt som vi har njutit av att bara vara vi. Äta i lugn o ro, prata länge utan avbrott är man heller inte bortskämd med. Vi träffade gamla vänner som vi inte sett på länge, det var så himla trevligt! Sen var vi på den sena bion o såg "Knight and day" den var väldigt underhållande och förvånansvärt rolig! Skit bra skådespelare och en film som inte krävde många hjärnceller. Passande med andra ord.

Jag hann sy en gardin i morse, av ett gammalt lakan som jag hittat på loppis. Jag satte stången vid halva fönstret för insynens skull, men även för att slippa se en spricka i fönstret och vårt fula garage, hahha. Det man inte ser har man inte ont av.Vi hann även slipa till vårt fina skåp! Men det är inte på plats än så jag visar bara lite, slutresultatet kommer inom kort.


Färgen blev så bra!

Nu är det dags för kvällsmat och lördagsmys!

2 kommentarer :

  1. Vad fint! Både gardinen och skåpet blev mycket bra. Duktigt!
    Nu ska vi ta bild på magen, det gör vi alltid på söndagar :) det kanske blir sista bilden vem vet innan parveln vill ut hihi.
    pusspuss

    SvaraRadera
  2. Halli hallå :) Du gör alltid så fina saker! Ska bli spännande att se skåpet också. Hoppas allt är bra! kram

    SvaraRadera