7 augusti 2014

Proffs på lunchlåda?

Om den planen skall gå i uppfyllelse tänker jag att det underlättar och inspirerar att ha riktigt fina lunchlådor fri från gifter! Här är en fin låda i glas fördelen med dem är ju att man kan värma dem i mikron (som kanske inte heller är så bra men jag kanske inte alltid vill ha sallad med mig...) Man kan även lägga upp på en tallrik, även om det blir ett till moment och mera disk och då funkar ju dessa i aluminium som dessutom är indelade i fack. Fint (och dyrt) som snus. 

bild från ekokul.seNu gäller det bara ha en enkel och nyttigt meny några veckor att rotera mellan... Inspiration till det hittar jag såklart på Pinterest...

Såna här burkar måste man ju ha också, typ Kilner, perfekta att ha smoothises i också! De kan man t ex köpa här, på min Yoga studio

2 kommentarer :

 1. Glaslådor vill jag också ha!
  Och Pinterest är bra det :) Bra salladsrecept! Tänker att det inte är så praktiskt att ha den i en så hög burk för då kan man ju bara äta en sak i taget. Jag vill ju blanda :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Var på IKEA och hittade fina glaslådor (plastlock visserligen men helt ok) de tål frys, mikro och vanlig ugn, inte locket så klart! Snygga och täta. Har inte testat som lunchlåda ännu.
  Lunchtips allt som kan lagas i långpanna och lagas mycket av är våra favoriter. Hälsningar /Åsa
  PS dekorativt med sallad "på höjden" DS

  SvaraRadera